top of page

Quick-scan

Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek en kijken of er een verbinding is tussen u en 

één of meer van onze partners. Als we er allemaal een goed gevoel bij hebben dan zullen wij (in ons multidisciplinaire team) een quick-scan maken waar of een plan van aanpak of mogelijk direct al een oplossingsrichting wordt aangegeven. Deze quick-scan is een gezamenlijke investering waar van te voren een financiële afspraak over wordt gemaakt.

 

Op basis van de quick-scan zullen we met u de doelstellingen afspreken, het tijdspad bepalen en nadere succes gerelateerde afspraken met u maken.

Integrale aanpak

NBDG biedt een totaalaanpak, waarin wij kennis, ervaring en inzichten vanuit verschillende disciplines met elkaar verbinden. Aangepast op uw vraag stellen wij een team samen om u van dienst te zijn. Samen met u formuleren wij de vraag waarin u uw onderneming succesvol wilt ontwikkelen. NBDG dringt door tot de essentie van uw onderneming door de missie en visie af te zetten tegen de bestaande medewerkers, dienstverlening, producten en markt. Het personeel wordt bij het proces betrokken om een stevig fundament te creëren voor de door te voeren veranderingen. Tevens brengt NBDG de netwerken die van belang zijn in beeld. Daar zetten we actief op in, om ook extern een breed draagvlak voor uw onderneming te creëren.

 

Nieuwe business

Vanuit onze expertise ontwikkelen wij in afstemming met uw organisatie nieuwe business. De aanwezige potentie bij uw medewerkers, dienstverlening, producten en markt nemen wij daarin mee. Wij begeleiden u en uw medewerkers bij het succesvol implementeren en uitbreiden hiervan en adviseren u over de vervolginvestering en ontwikkeling van uw onderneming.

Onze werkwijze

Onze integrale aanpak leidt tot het succes van uw onderneming.

bottom of page