Rose Scholten

 

Ondernemer, gedrags- en maatschappijwetenschapper en bedrijfscoach

 

Op 21-jarige leeftijd werd Rose gevraagd als onderwijzeres aan de prestigieuze Emmaschool in Assen. Alhoewel het geven van trainingen nog steeds haar lust en haar leven is, heeft Rose na vijf jaar afscheid genomen van het onderwijs en is ze in de software ontwikkeling gaan werken. Ze heeft opnieuw haar studie opgepakt eerst heeft ze een NLP-coachopleiding gevolgd en daarna is ze gedrags- en maatschappijwetenschappen gaan studeren.

 

Volgens Rose mislukken 7 van de 10 fusies omdat er teveel naar de economische en juridische kanten wordt gekeken, terwijl je eigenlijk de mensen moet observeren en kijken hoe je daar de verbinding maakt. Wanneer daar een klik is kunnen de juridische en financiële aspecten geregeld worden. De fusieprojecten die Rose begeleidt zijn duurzaam.

 

NBDG zet Rose haar expertise en analytisch observatievermogen succesvol in bij veranderingsprocessen. Rose werkt als adviseur en als ad interim directeur.

 

Verder is Rose de ontwikkelaar van een life-time-proof programma voor ondernemers. Hierin coacht Rose succesvolle, jonge ondernemers en geeft hen een nieuwe uitdaging, gekoppeld aan een concreet en realistisch loopbaanplan.

Telefoon: +31 (0)6 1199 9153

E-mail:      rose@nbdg.nl

Contact
Partners

NBDG

Landgoed de Lariks

De Lariks 1

9406 CH Assen

info@NBDG.nl

 

Managing director

Rose Scholten

    NBDG © sinds 2001