top of page

De financiële verbinding

Onze relaties gaan een commitment met ons aan waar een beperkte declaratie aan gekoppeld is, die bestaat uit de kosten en een succesafhankelijke fee. Op deze manier is uw succes ons succes.

 

Wij zijn anders

We combineren competenties, opleiding, ervaring, netwerken én ondernemerschap. Als het moet ondernemen wij met u en staan we samen met u  aan de ploeg. We vieren feest met u als het goed gaat en lopen er niet voor weg wanneer het minder goed met u gaat. Wij lijden met u mee en leiden u er doorheen.

 

Waarom kunnen we dat doen?

We willen graag maar we hoeven allemaal niet echt meer te werken of we hebben ons leven zo georganiseerd dat we niet afhankelijk zijn van NBDG. Samenleven doe je niet alleen en als je niet kunt delen kun je ook niet vermenigvuldigen.

 

Maatschappelijk betrokken

Al onze partners zijn als mens betrokken in verschillende gremia als vrijwilliger in de samenleving. Daarin hebben we elkaar gevonden. Het samen iets voor een ander doen is onze intrinsieke drijfveer en onderlinge band. Allemaal geloven we overigens wel in zakelijk realisme. We staan met de poten in de modder, maar wel met een stevig fundament.

Uw Investering

Uw succes is ons succes

bottom of page